Saturday, January 14, 2012

16 jaanuar MRI`le..

Nii, nüüd tegelikult olen juba mitu päeva teadnud, et MRI uuring toimub 16 kuupäeval. Eile saime siis Tallinkilt ka vastuse et nad toetavad meil ka seda laevasõitu ( Aitäh "naerata ometi" Kuno, Aitäh Tallink!). Eks vastuse ootamisele kulus nii mõnigi närvirakk, aga no tähtis on lõpptulemus ja see on positiivne! :)
Samas esmaspäeval jäid mul väiksed lapsed haigeks. Korralik köha, nohu, palavik. Helistasin arstile. Arst arvas et Gilbert oleks vaja neist eraldada et ta jumala eest haigeks ei jääks! Sest tõesti, ilmselt piisab ka kergest nohust ja opil on kriips peal. Nii siis tegimegi, saatsime poja vanaema-vanaisa juurde maale. Ühel päeval oli ta ka kodujuures, õpetaja juures kodus. Nägin oma last ainult aknast ja sain talle lehvitada. Kuidagi nii kummaline tunne et näed oma last aknast ja koju kutsuda teda lihtsalt ei saa. Samas ega sellest kõigest tegelikult midagi hullu ei ole. Tal on ju tegelikult hea olla. Vanavanemate poputada :) Ja need ju mõned päevad vaid! Samas tunne oli tõesti enam kui kummaline minul.
Nuputan siin nüüd et mis kull esmaspäeva hommikuga teha. Kui vanaisa ta hommikul toob, siis peab ta nii vara tõusma, sest vanaisa läheb vara tööle. Kui tuua ta koju pühapäeva õhtul, siis äkki saab ta mingi pisiku külge. Ehh, no mul on veel veidi aega mõelda. Igatahes vaim on valmis minekuks :)

No comments:

Post a Comment