Friday, April 9, 2010

1 rohi- Orfiril Long 300 mg.

Meie esimene rohi,Orfiril long.
Algannus oli 300 mg õhtul. Kuna aga hood kordusid, siis tõsteti kogust 450 mg peale õhtul. Need olid sellised pilgu fikseerimise hood. Orfiril andis meile üsna pika perioodi rahulikku aega. Ehk siis terve aasta! 2007 dets,kuni 2008 dets ei olnud hooge!!! Oo,ma mõtlesin,et aasta veel rohtusid võtta ja siis oleme haigusest priid.. (oleks ma vaid osanud aimata mis veel tulekul on.
Alates 13. dets.2008 iga nädal hood. Ravimi annust tõsteti märtsis 2009 hommikul 300 mg ja õhtul 450 mg. Hood jätkuvad tihti.

KOOL- no hullumaja. Mu laps ei suuda üldse enam mõelda. Alates jaanuar 2008 ( diagnoosist 4 kuud, orfirilist 3-4 kuud) tõsised probleemid, ei jõua enam teistele järgi. Lugeda enam ei oska, kirjutada enam ei oska. Arvutamisest rääkimata. Enne arvutas peast, mitte küll kiirelt, pidi mõtlema enne,aga arvutas 10 piires. Nüüd hoian ta ees püsti 2 näppu ja 2 näppu, palun et arvuta kokku ja ta ei suuda mu näppe kokku lugeda. Arst ütles, et orfiril ei saa selles kõiges süüdi olla. Õpetaja avaldas arvamust, et võiks jätta klassi kordama. Me pojaga olime nõus. Et tulevikus kergem oleks. Kevad- suvi olid natukene kergemad,noh,siis polnud pinget ka eriti. Aga meie laps jääb 1 klassi kordama.

1 comment:

  1. Minule kirjutas arst selle sama rohu peavalude vastu. Kuna sisetunne ütles, et ma ei võtaks neid rohtusid, otsisin internetist teavet, leidsin arvamuste kohta vaid Teie lehe. Aitäh, et olete oma kogemustest kirjutanud ja nüüd toetun oma sisetundele ja ei võta neid rohtusid. Arsti otsus tundus ka kuidagi ükskõikne selle suhtes, mida ta välja kirjutab.
    Jõudu ja jaksu Teile haigusega võitlemiseks. Hoian pöialt ja saadan head soovid teele.
    -M

    ReplyDelete